Gratis verzending vanaf €60!
Snelle levering!
Leuke attentie!
Met veel liefde verpakt!

Nieuw bij Kamélie: Rosajou

Nieuw bij Kamélie: Rosajou

Meisjes houden ervan om zich mooi te maken. Leuke kleren, toffe accessoires en als het even kan make-up van mama! Omdat ze daar nog wat te jong voor zijn, stellen wij graag Rosajou aan jullie voor. Een make-up merk speciaal gemaakt voor kinderen.

Oprichster Delphine was van kleins af aan al gepassioneerd door make-up. Daar ging dan ook al haar zakgeld naartoe. Van haar passie maakte ze haar beroep en ze ging werken in de wondere wereld van make-up en parfum. Toen ze merkte dat haar dochter op jonge leeftijd ook met make-up wou spelen kreeg ze het idee van Rosajou. Zo kon haar dochter op een verantwoorde manier met make-up spelen. Zo werd in 2016 Rosajou geboren. Bij de productjes van rosajou wordt alleen gebruikt gemaakt van veilige en kwalitatieve materialen waardoor het ideaal is voor kinderen. Bovendien zien de verpakkingen er ook nog eens heel lief uit!

Ben jij klaar om samen met je kind te make-uppen op een verantwoordelijke manier? Een leuke blush of lippenstift, of liever knappe nageltjes? 

_____________________________________

Shop hier jouw kindermake-up

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Geeft u hiervoor toestemming? Ja Nee Meer over cookies »
Gratis verzending vanaf €60!
Snelle levering!
Leuke attentie!
Met veel liefde verpakt!