Gratis verzending vanaf €80!
Snelle levering!
Leuke attentie!
Met veel liefde verpakt!

Betaalbare communiekleding

  • Geplaatst op
  • Door Ellen
  • Geplaatst in Communie
  • 0
Betaalbare communiekleding

Binnenkort is het weer zo ver: de communiefeesten! En alhoewel niemand 100% zekerheid kan geven over hoe deze er precies uit zal zien, toch is het belangrijk om al een toffe outfit voor je kind te voorzien. Geen zin om al te veel geld hieraan te besteden? Wij hebben enkele super toffe communie-outfits voor jou geselecteerd!

Betaalbare communiekleding

Op de speciale dag van jouw dochter/zoon mag het al eens wat extra zijn. Een leuk kostuumpje, een kleedje of jumpsuit,... De mogelijkheden zijn eindeloos. Vaak besteden ouders hier veel geld aan, want iedereen wilt natuurlijk dat zijn kind straalt op zijn communie! Andere ouders kiezen dan weer voor een iets budgetvriendelijkere outfit. De gedachtegang hierachter is dat ze het toch maar enkele keren (soms zelfs maar één keer) aankunnen en ze er dan weer zijn uitgegroeid. Want hoeveel gelegenheden zijn er waar je je zo speciaal voor kan aankleden? Het budget dat hiermee wordt uitgespaard kan dan bijvoorbeeld naar een extra cadeautje gaan.

Daarnaast is betaalbare communiekleding door de corona-crisis nog populairder geworden. Dit heeft vooral te maken met de onzekerheden rond de communies. Mag het wel doorgaan of niet? In welke vorm zal dit dan zijn? En het feest, hoe zal dat eruit gaan zien? Heel veel geld geven aan kleding die uiteindelijk maar enkele mensen zullen zien, of die misschien zelfs niet gedragen kan worden, doen ouders liever niet.

Liever klassiek?

Voor sommige ouders mag communiekledij heel klassiek zijn. Voor jongens wordt het dan vaak een kostuum. Een toffe blazer met (eventueel) bijhorende geklede broek en een hemdje. De outfit kan worden afgemaakt met een riem, strikje of een dasje. Voor schoenen wordt hier meestal gekozen voor een gekledere schoen, maar een toffe sneaker kan hier natuurlijk ook altijd heel tof bij!

Hoe leuk is het om zo een mini-man in kostuum te zien?

Als we aan communiekleren denken, denken we bij meisjes vaak aan een klassiek wit kleedje. Deze kan je vinden in verschillende modellen. Vaak is dit met veel kant en tulle, wat het kleedje een echte prinsessen-vibe geeft. Een vestje erover voor als het wat frisser is, ballerina's, leuke (haar)accessoires en de outfit is helemaal compleet!

Of liever wat moderner?

Waar de ene ouder het graag klassiek heeft bij een communie, hoeft het voor de andere ouder niet zo stijfjes op deze dag. Sommige ouders hebben liefst communiekleding die ze achteraf nog goed kunnen afdragen. Voor jongens kan dat met door een sweater en hemdje te combineren, of door een leuk T-shirt onder een blazer te dragen. Als broek wordt dan vaak voor een short gekozen, deze zijn achteraf heel goed af te dragen. Deze outfits tonen iets sportiever en zijn dus super tof met een sneaker onder.

 

Liever geen klassiek wit kleedje? Dan zijn er nog enorm veel mogelijkheden die je dochter aan kan op haar grote dag. Een zomers jurkje met bloemetjes of een toffe kleur kan zeker ook voor een communie. De laatste jaren zien we zelfs dat dit meer en meer gedaan wordt. Of draagt je dochter niet graag kleedjes? Dan kan een toffe jumpsuit ook altijd als communiekledij. Ook aparte stuks is een mogelijkheid: een tof rokje met een top en eventueel een (jeans)jasje voor wanneer het wat frisser is. Het fijne aan al deze outfits is dat ze heel goed af te dragen zijn!

 

Welke stijl je ook kiest, als je kind iets draagt waar het zich goed in voelt, zal het zeker en vast stralen!

Neem snel een kijkje tussen onze betaalbare communiekleding voor de tofste items!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Geeft u hiervoor toestemming? Ja Nee Meer over cookies »
Gratis verzending vanaf €80!
Snelle levering!
Leuke attentie!
Met veel liefde verpakt!