Gratis verzending vanaf €80!
Snelle levering!
Leuke attentie!
Met veel liefde verpakt!

Zwemkleding voor jongens

ZWEMKLEDIJ VOOR JONGENS

Wat vinden kinderen leuker dan zwemmen? Een leuke zwembroek om mee te showen op het strand of in het zwembad natuurlijk! Met vrolijke kleurtjes en toffe prints laten de kleine waterratjes alle hoofden draaien. Naast dat een zwemshort heel erg tof moet zijn, moet deze vooral heel goed op zijn plaats blijven zodat jouw jongen zich volledig kan uitleven in het water. De meeste zwembroeken voor jongens hebben dan ook handige touwtjes om de broek aan te spannen of een elastische band. 

Een zwemshort wordt vooral gelinkt aan de zomer, dan is het tijd om zandkastelen te bouwen, glijbanen onveilig te maken of urenlang te spelen met de tuinslang en waterballonnen. De zwemkledij is dan ook een items wat bijna de hele dag door wordt gedragen. Een T-shirt erover en je hebt een outfit waarmee je zoon mee kan naar de winkel. Een zwemshort wordt naast de warme zomerdagen ook veel gedragen in het zwembad wanneer het buiten wat frisser is. Wanneer ze leren zwemmen of wanneer ze met vriendjes gaan zwemmen in het zwembad, ook dan is een toffe zwemshort een musthave!

ZWEMSHORT ONLINE SHOPPEN

Soms heb je last minute zwemkledij nodig maar heb je gewoon even niet de tijd om naar de winkel te gaan met je kind. Het internet heeft het ons hier heel makkelijk gemaakt, tegenwoordig kan je van thuis uit de perfecte zwemshort van je kind kopen zonder één voet uit de deur te zetten. Koop je je zwembroek bij Kinderkleding Kamélie? Dan proberen wij zo snel mogelijk jouw pakketje op de post te doen. Zo kan jouw jongen snel ravotten in zijn nieuwe zwembroek.

Wil je nog sneller kunnen shoppen? links van onze website vind je handige filters. Met deze filters krijg je direct alle items te zien in de maat en/of kleur die jij zoekt. Zo verspil je geen tijd aan scrollen.

Je bent natuurlijk altijd heel erg welkom bij ons in de winkel. Deze is gelegen in Sint-Truiden. Hier mag je altijd binnenspringen, wij helpen je dan met de zoektocht naar de perfecte zwembroek voor jouw jongen.

ONLINE OUTLET ZWEMSHORT

Na de zomer doen wij altijd een grote outlet van zwemshorten. Dan kan je de vorige collectie zwemshorten aan grote kortingen kopen bij ons. Omdat dit het einde van het seizoen is zou het wel kunnen dat de maat die jij wilt niet meer beschikbaar is in het item dat je wilt. Jammer genoeg kunnen we deze dan vaak ook niet meer bijbestellen. Wil je echt heel graag een kledingstuk? Dan raden we je aan om het product te kopen wanneer het op voorraad is en om niet te wachten op de korting. 

ZWEMSHORTEN VAN VERSCHILLENDE MERKEN

Lees meer
Lees minder
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Geeft u hiervoor toestemming? Ja Nee Meer over cookies »
Gratis verzending vanaf €80!
Snelle levering!
Leuke attentie!
Met veel liefde verpakt!