Gratis verzending vanaf €80!
Snelle levering!
Leuke attentie!
Met veel liefde verpakt!

Schoenen

KINDERSCHOENEN

Net zoals bij kleding, groeien kinderen enorm snel uit hun schoenen. We moeten als ouders dus bijna elk jaar nieuwe schoentjes kopen. Geen probleem! Bij Kinderkleding Kamélie vind je leuke, betaalbare schoentjes voor jouw kind. Wij verkopen de snoepschoentjes van het bekende merkje Cienta. Dit zijn mooie en gemakkelijke schoentjes voor een laag prijsje! We verkopen Cienta's zonder veters, Cienta's met veters en Cienta's met velcro. Voor elk kind hebben we dus de gepaste schoen die hij/zij zelf aan kan doen.

KINDERSCHOENEN ONLINE BESTELLEN

Even geen zin en/of tijd om naar de winkel te gaan om schoenen te passen met je kind? Dat is helemaal geen probleem, op www.Kamélie.be kan je de schoenen die je wil gewoon online kopen. In een paar klikken vind je de schoen die je zoekt en enkele klikken later kan de bestelling zelfs al afgerond zijn! Bij Kinderkleding Kamélie zorgen we steeds voor een snelle en goede service. De schoentjes die jij besteld komen zo snel mogelijk jouw richting uit zodat jouw (kleine) bengel hierin kan rondlopen!

OVER CIENTA

Al bijna 40 jaar worden de snoepschoentjes gemaakt in Arnedo, een stad in Spanje. Het katoen dat ze voor de schoentjes gebruiken komt uit Spanje, is 100% ecologisch en wordt in goede omstandigheden ontgind. Het andere materiaal, rubber, komt direct van de rubberboom en is van hoge kwaliteit. De schoentjes zijn dus op een goede manier gemaakt. Daarnaast zijn ze ook nog eens super comfortabel, makkelijk om aan te doen, hebben ze een snoepjesgeur én zien ze er leuk uit. Meer moet dat vaak voor een kind niet zijn. Ook voor mama en papa hebben we goed nieuws; Voor nog geen 30 euro zijn deze leuke schoentjes voor jouw kind. Nog goed nieuws: ze zijn er ook in grote maten. Je kan dus voor jezelf ook een paar kopen en zo matching shoes hebben met je kind.

En als dat alles jou nog niet heeft overtuigd, ze kunnen ook nog eens in de wasmachine! Dus heeft je kind iets te enthousiast gespeeld en zijn ze vuil, stop ze dan in de wasmachine. Het volstaat om de inlegzooltjes eruit te laten en te wassen in koud water. Om ze te laten drogen wordt aangeraden om ze gewoon in de open lucht te laten drogen, dus niet in de droogkast.

CIENTA'S IN VERSCHILLENDE MATEN

Cienta maat 21

Cienta maat 22

Cienta maat 23

Cienta maat 24

Cienta maat 25

Cienta maat 26

Cienta maat 27

Cienta maat 28

Cienta maat 29

Cienta maat 30

Cienta maat 31

Cienta maat 32

Cienta maat 33

Cienta maat 34

Cienta maat 35

Cienta maat 36

Cienta maat 37

Cienta maat 38

Cienta maat 39

Cienta maat 40

Cienta maat 41

Cienta maat 42

Cienta maat 43

Lees meer
Lees minder
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Geeft u hiervoor toestemming? Ja Nee Meer over cookies »
Gratis verzending vanaf €80!
Snelle levering!
Leuke attentie!
Met veel liefde verpakt!