Gratis verzending vanaf €80!
Snelle levering!
Leuke attentie!
Met veel liefde verpakt!

Verzenden & retourneren

Ben je niet tevreden over een of meerdere artikel(en) dan kan je deze aan ons retourneren binnen 14 dagen zonder opgave van redenen (volgens de wet "verkopen op afstand"). Wij besteden uitermate veel zorg aan uw bestelling en aan de levering ervan. Alle aangeboden producten worden zo volledig mogelijk en te goeder trouw beschreven.

Houd bij het terugsturen rekening met het volgende:

  • Na ontvangst op het afleveradres heeft u 14 dagen de tijd om de artikelen te ruilen of te retourneren. Na deze periode kan de koop niet meer ontbonden worden en is die definitief.
  • De artikelen dienen in originele staat te zijn, onbeschadigd, ongedragen, voorzien van aangehecht artikelkaartje en in een degelijke verpakking teruggestuurd te worden. Indien het artikelkaartje niet meegestuurd is, zijn wij genoodzaakt om 25% van het aankoopbedrag in mindering te brengen op het terug te storten bedrag.
  • Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden door Kinderkleding Kamélie niet aangenomen, ongeacht de reden van het terugsturen.
  • De kosten voor het retour sturen zijn voor eigen rekening tenzij er een fout is gemaakt door Kinderkleding Kamélie.
  • Bij retourneren zal het retour te ontvangen bedrag ( excl. verzendkosten ) binnen 14 dagen aan u overgemaakt worden. Deze betalingstermijn geldt ook bij het annuleren van een order dat nog niet verzonden is. 
  • Items kunnen ook geruild of geretourneerd worden in onze winkel in Sint-Truiden.

Let op!

Artikels die gekocht zijn aan -70% (ronde prijzen) of artikels die uit de outlet komen kunnen niet geretourneerd worden. 

Hoe kunt u retourneren/ruilen?

Geef een seintje dat je een artikel wil omruilen of retourneren via facebook messenger (voorkeur) of via [email protected]. Steek bij je retour een briefje met de naam waarom besteld is en jet rekeningnummer waarom mag teruggestort worden. 

Retouradres:
Kinderkleding Kamélie
Bevingen-centrum 61
3800 Sint-Truiden
België

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Geeft u hiervoor toestemming? Ja Nee Meer over cookies »
Gratis verzending vanaf €80!
Snelle levering!
Leuke attentie!
Met veel liefde verpakt!