Gratis verzending vanaf €80!
Snelle levering!
Leuke attentie!
Met veel liefde verpakt!

Pyjama's voor jongens

JONGENSPYJAMA'S

Pyjama's worden grotendeels 's nachts gedragen om in te slapen. Dat niemand de pyjama kan zien betekent niet dat dit saai moet zijn, integendeel! Dit is het moment om je kind volledig zijn of haar gang te laten gaan met prints en kleuren. Dino's, fietsen of liever voetbal op de pyjama? Geen probleem! 'S nachts is het allemaal toegestaan.

KINDERPYJAMA'S VOOR ELKE TEMPERATUUR

Een pyjama moet vooral heel comfortabel zijn zodat je kind er de hele nacht vrij in kan bewegen zonder ongemakkelijk te worden. Het is dan ook belangrijk dat de pyjama gemaakt is van zachte en comfortabele materialen zodat slapen een plezierige activiteit wordt. In de zomer zijn pyjama's vooral luchtig en koel, het is dan vaak al warm genoeg in de kamer. Vaak betekent dit korte mouwen en korte broekspijpen. Zomerpyjama's zijn dan ook gemaakt van luchtigere materialen in vergelijking met winterpyjama's. In de winter mag alles al wat dikker en zachter omdat de temperaturen dan serieus kunnen dalen. Wat is er dan leuker dan een lekker zachte pyjama aan te trekken en onder de wol te kruipen? Deze zachte materialen gaan vaak gecombineerd met lange mouwen en lange broekspijpen.

ONLINE JONGENSPYJAMA'S KOPEN

Om een leuke pyjama te kopen heb je niet altijd zin en/of tijd om naar de winkel te gaan. Voor een pyjama is dit eigenlijk ook niet echt nodig, deze mag wat ruimer zitten en hoeft dus niet exact te passen. Maak het jezelf makkelijk en bestel dus de pyjama van je kind online. In een paar klikken is het besteld en wij bij Kinderkleding Kamélie zorgen er vervolgens voor dat de kinderpyjama snel bij je thuis wordt geleverd zodat je kind snel met een toffe pyjama kan gaan slapen.

Wil je nóg sneller online shoppen? Maak dan eens gebruik van de handige filters die je links van de website kan vinden. Deze laten je direct zien welke kleuren en maten nog beschikbaar zijn. Zo hoef je geen tijd te verspillen aan scrollen en klikken.

In onze winkel in Sint-Truiden hebben we dezelfde pyjama's als online. Wil je dus liever de pyjama eens in het echt zien en voelen? Dan ben je altijd welkom bij ons in de winkel waar we je met veel plezier zullen verderhelpen!

KINDERPYJAMA'S ONLINE OUTLET

Na elke winter en elke zomer moeten de vorige collecties de deur uit. Dat is de reden dat we twee keer per jaar een grote uitverkoop van pyjama's doen. Dan kan je al de pyjama's die we nog beschikbaar hebben kopen aan grote kortingen als -70%! Omdat het het einde van een seizoen is kan het wel zijn dat er al veel maatjes uit ons assortiment zijn en dat we deze niet meer kunnen bijbestellen. 

JONGENSPYJAMA'S VAN VERSCHILLENDE MERKEN

Pyjama Name it

Pyjama Someone

Pyjama Tygo & Vito

Lees meer
Lees minder
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Geeft u hiervoor toestemming? Ja Nee Meer over cookies »
Gratis verzending vanaf €80!
Snelle levering!
Leuke attentie!
Met veel liefde verpakt!