Gratis verzending vanaf €80!
Snelle levering!
Leuke attentie!
Met veel liefde verpakt!

Meet the brand: Cienta

Meet the brand: Cienta

Cienta is bij jullie altijd een schot in de roos en wij kunnen heel goed begrijpen waarom: geen vervelende vetertjes, comfortabel, een heerlijke snoepjesgeur... En dat allemaal gewikkeld in een toffe schoen van €30. Zoals elke zomer hebben wij ook dit jaar weer een groot assortiment aan Cienta schoentjes waar jullie uit kunnen kiezen. Maar ken jij eigenlijk de oorsprong van onze super toffe snoepschoentjes?

Al bijna 40 jaar worden de snoepschoentjes gemaakt in Arnedo, een stad in het Noorden van Spanje. Het katoen dat ze voor de schoentjes gebruiken komt uit Spanje, is 100% ecologisch en wordt in goede omstandigheden ontgind. Het andere materiaal, rubber, komt direct van de rubberboom en is van hoge kwaliteit. 

De schoentjes zijn dus op een goede manier gemaakt. Daarnaast zijn ze ook nog eens super comfortabel, makkelijk om aan te doen, hebben ze een snoepjesgeur én zien ze er leuk uit.

 

 

Voor nog geen 30 euro zijn deze leuke schoentjes voor jouw kind. En het leuke is, ze zijn er ook in grote maten. Je kan dus voor jezelf ook een paar kopen en zo matching shoes hebben met je kind.

En als dat alles jou nog niet heeft overtuigd, ze kunnen ook nog eens in de wasmachine! Dus heeft je kind iets te enthousiast gespeeld en zijn ze vuil? Stop ze dan in de wasmachine. Het volstaat om de inlegzooltjes eruit te laten en te wassen in koud water. Om ze te laten drogen wordt aangeraden om ze gewoon in de open lucht te laten drogen, dus niet in de droogkast.

______________________________________

Shop hier jouw Cienta schoentjes

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Geeft u hiervoor toestemming? Ja Nee Meer over cookies »
Gratis verzending vanaf €80!
Snelle levering!
Leuke attentie!
Met veel liefde verpakt!