Gratis verzending vanaf €80!
Snelle levering!
Leuke attentie!
Met veel liefde verpakt!

Nieuw bij Kamélie: Cos I said so

Nieuw bij Kamélie: Cos I said so

Ken jij Cos I said so al? Dit merkje heeft duurzame kinderkleding en is vanaf nu te verkrijgen bij Kinderkleding Kamélie! In deze blog stellen we dit superleuke merk aan je voor!

In een wereld waar duurzaamheid, ecologie en maatschappij steeds belangrijker worden, willen ook steeds meer mama's hier hun steentje aan bijbrengen. Zeker voor kinderen die steeds nieuwe kleren nodig hebben omdat ze er weer zijn uitgegroeid. Duurzame kinderkleding kopen die langer mee kan én waar je je niet schuldig voor hoeft te voelen is voor veel mama's dan ook een hele opluchting. Het is een trend die wij bij Kinderkleding Kamélie meer en meer zien opkomen, en maar goed ook!

Naast duurzame kleding voor kinderen is ook 'lokaal kopen' weer hipper dan ooit. Lokale handelaren steunen in deze moeilijke tijden is niet alleen voor jou leuk, maar ook voor de handelaar waar je iets bij koopt. Want we kunnen het beamen: Telkens als je bij een kleine onderneming iets koopt, maakt hij/zij een klein vreugdedansje. Dit is natuurlijk helemaal anders als je iets koopt bij een groothandel.

Laat duurzame kinderkleding en lokaal shoppen nu net twee eigenschappen zijn van ons nieuwe merkje 'Cos I said so'. In 2016 richtte Sofie YSewijns het merk op met het oog op duurzame kinderkleding'. Het is een volledig Belgisch merk want het heeft zijn oorsprong in Antwerpen. Naast dat de kleding duurzaam is, is het vooral heel basic en super fashionable!

Al de basics zijn gemaakt van biologisch katoen en hebben het OEKO-TEX certificaat*. Hun belangrijkste focus is om zo duurzaam en ecologisch mogelijk te zijn. Een fijne en correcte werkomgeving is een prioriteit voor hun en voor de mensen die hun kleding maken. Alle ontwerpen en bedrukkingen gebeuren in België. Ze produceren met trots in Pakistan en ze vermijden zoveel mogelijk het gebruik van plastic en onnodige verpakkingen, want alle beetjes helpen.

COS I SAID SO staat voor gemakkelijke pasvormen en comfortabele basics in unisex kleuren, perfect om het hele jaar door te mixen en matchen. Hun handgetekende afbeeldingen geven het allemaal de kenmerkende touch. Ze kleden de stedelijke mini-malist.

 

 

SHOP COS I SAID SO HIER

 

 

*STANDARD 100 by OEKO-TEX® is een wereldwijd, samenhangend en onafhankelijk test- en certificatiesysteem voor textielgrondstoffen, half-afgewerkte en afgewerkte textielproducten en accessoires in alle productiestadia.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Geeft u hiervoor toestemming? Ja Nee Meer over cookies »
Gratis verzending vanaf €80!
Snelle levering!
Leuke attentie!
Met veel liefde verpakt!