Gratis verzending vanaf €80!
Snelle levering!
Leuke attentie!
Met veel liefde verpakt!

Getest en goedgekeurd: OMY kleurposters

  • Geplaatst op
  • Door Ellen
  • Geplaatst in Nieuw, OMY
  • 0
Getest en goedgekeurd: OMY kleurposters

Sinds kort verkopen we bij Kinderkleding Kamélie grote kleurposters van het merk OMY. De posters zijn 100cm x 70cm, uren kleurplezier gegarandeerd dus! We lieten de jury thuis de kleurposters al eens testen.

Kamiel koos voor de Dinoposter. Deze nam hem miljoenen jaren mee terug de tijd in naar het tijdperk van de ceratops, de apatosaurus en natuurlijk de tyrannosaurus Rex. Alhoewel hij er zelf nooit een ontmoet heeft krijgt hij door deze poster een beeld van het dagelijks leven van de dino’s. Zo moesten ze volgens deze poster naar de dinoschool, gingen ze spelen in het park en was er af en toe ook wel eens tijd voor een dagje welness. Maar wat is die gigantische vulkaan in het midden van de poster toch van plan?

Bij Amélie was de keuze snel gemaakt; zij koos voor poster ‘Lily’. Amélie stapte hierdoor in de zoete wereld van eenhoorn Lily. Deze is gevuld met roze, zoetigheid en natuurlijk eenhoorns! Zin om mee te zwemmen in het zwembad, je haren te laten knippen op de kapsalonwolk of kom je liever mee een ijsje halen aan de ijskar? Wat je ook kiest, eenhoorn Lily zorgt ervoor dat je de dag van je dromen beleeft!

Ook ons nichtje Emma mocht deze kleurposters beoordelen. Ze twijfelde even tussen de stylist en de dance poster maar koos uiteindelijk toch voor de dance poster! Zou het misschien iets te maken hebben met alle TikTok dansjes die ze uit haar hoofd kent? Deze poster zal haar alle soorten dans laten zien: Ballet, Hiphop, Disco… En volgt de dansers van repetitie tot showuitvoering. Je zou er bijna spontaan van beginnen dansen!

De jury was streng maar rechtvaardig. Urenlang waren ze stil aan het kleuren en toen kwam eindelijk het verdict… Super leuk! Ook de (magische) stiften van OMY vonden ze fan-tas-tisch. De kleurposters zijn nog niet af. Daar zullen ze waarschijnlijk nog enkele uren/dagen werk mee hebben. Maar als deze af zijn kunnen we ze inkaderen en ophangen.

Naast deze 3 posters zijn er nog super veel thema’s waar je uit kan kiezen. Zo hebben we: video game (3D), sports club, pyramid, stylist, London, Brussel, Parijs, zombies, cosmos, muziek, crazy museum, oceaan, jungle en magic. Is jouw kind nog wat klein voor zo’n grote poster? Dan hebben we ze ook in pocket versie (52cm x 38cm). Neem snel een kijkje in ons OMY-aanbod!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Geeft u hiervoor toestemming? Ja Nee Meer over cookies »
Gratis verzending vanaf €80!
Snelle levering!
Leuke attentie!
Met veel liefde verpakt!