Gratis verzending vanaf €80!
Snelle levering!
Leuke attentie!
Met veel liefde verpakt!

Hemden voor meisjes

MEISJESHEMDEN

Hemden worden vaak geassocieerd met jongens maar ook bij meisjes kan een hemdje heel leuk staan. Gecombineerd met een cardigan erover of onder een trui zodat het kraagje eruit komt, het maakt een outfit direct een heel stuk leuker! In de winter zorgt zo een hemdje voor een extra laag, terwijl een hemdje in de zomer vooral een heel luchtig kledingstuk is. Klassiekers zijn het witte hemd en het jeans hemd. Deze kledingstukken horen thuis in de kast van elke fashionista!

ONLINE HEMD VOOR MEISJES BESTELLEN

Het internet heeft shoppen heel makkelijk gemaakt. Dit gaat tegenwoordig volledig van thuis uit. Je hoeft dus niet langer naar een winkel te rijden om kleren te kopen. In een paar klikken vind je de mooiste kledingstukken die je kan kopen. Bij ons, Kinderkleding Kamélie verzekeren we je een snelle service. Zodra jij je bestelling hebt geplaatst halen wij het uit de winkel en sturen we het naar je op. Zo kan jouw dochter snel haar nieuwste hemdje aandoen.

Nog sneller online shoppen? Maak dan eens gebruik van de filters die je vind aan de linkerkant van de website. Zo zie je onmiddellijk de items in de maat en/of kleur die jij hebt aangevinkt. Dit maakt het online shopper nóg sneller en effectiever.

Je bent natuurlijk ook altijd heel erg welkom in onze winkel voor kinderkleding in Sint-Truiden. Hier helpen we je met heel veel plezier om het hemd te vinden dat bij jouw meisje past.

ONLINE OUTLET MEISJESHEMDEN

Twee keer per jaar doen wij een grote outlet van hemden en andere kledingstukken. Dan verkopen we alles van de vorige collectie met grote kortingen. Zo willen we plaats maken voor de nieuwste kledingstukken en collecties. Er zijn dan wel vaak veel maatjes al uitverkocht, deze kunnen we ook niet meer bijbestellen omdat het het einde van het seizoen is. Om 100% te zijn dat je je favoriete item hebt, kan je het best kopen wanneer het op voorraad is. Als je wacht op de solden kan het zijn dat het al uitverkocht is. Door het jaar doen we veel leuke acties waarmee je korting kan krijgen. Blijf hiervan op de hoogte via onze nieuwsbrief of onze sociale media!

MEISJESHEMDEN VAN VERSCHILLENDE MERKEN

Hemd Like Flo

Hemd Only Kids

Lees meer
Lees minder
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Geeft u hiervoor toestemming? Ja Nee Meer over cookies »
Gratis verzending vanaf €80!
Snelle levering!
Leuke attentie!
Met veel liefde verpakt!