Gratis verzending vanaf €50!
Snelle levering!
Leuke attentie!
Met veel liefde verpakt!

Corona maatregelen

Wegens corona hebben wij helaas tijdelijk de deuren gesloten. Wanneer we de deuren precies weer mogen openen weten wij voorlopig nog niet. Van zodra wij hierover meer weten communiceren we het naar jullie toe. Volg ons dus zeker op onze sociale media en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Dat onze deuren gesloten zijn wilt niet zeggen dat wij stil zitten. Integendeel, we doen er alles aan om jullie de beste service te kunnen blijven bieden. hieronder lijsten wij even de acties op die we momenteel doen om jou verder te helpen.

Hoe we jullie blijven helpen:

  • De webshop blijft 24/7 open. Hier kan je dus gewoon blijven shoppen.
  • Heb je een vraag? Wil je bijvoorbeeld weten hoe een kledingstuk valt of welke items we nog in de maat hebben die jij zoekt? Aarzel niet om ons te contacteren en je vraag te stellen. Wij helpen je met veel plezier verder!

Corona acties

  • Alle kleding op de website kan je aan -20% korting kopen!
  • In onze Facebookgroep 'nieuw bij Kinderkleding Kamélie' posten we bijna dagelijks pakketjes aan -30%. Elk maatje komt hier aan bod, word dus zeker lid van deze groep om van deze actie te kunnen genieten.

Pakjes bestellen:

  • Zoals steeds verzenden wij bestellingen boven 50 euro gratis naar België en Nederland. Voor bestellingen onder de 50 euro komt er 5 euro bij.
  • Kom je langs de winkel? Dan mag je je bestelling komen afhalen. Informeer wel even of wij op dat moment in de winkel zijn.
  • Geraak je niet in de winkel en woon je in een straal van 10 km van de winkel? Dan komen we het pakketje bij je thuis afleveren.

Je producten bij lokale handelaren kopen is in deze tijden belangrijker dan ooit. Door te 'Winkelhieren' of lokaal te kopen, steun je de Belgische economie én maak je een lokale handelaar heel gelukkig. Wij doen hier bijvoorbeeld bij elke bestelling een kleine vreugdedans.

Om je shopervaring vlot te laten verlopen en persoonlijke aanbevelingen te kunnen geven, gebruikt Kinderkleding Kamélie o.a. cookies. Klik 'ACCEPTEER' om verder te gaan.-! Manage cookies
Gratis verzending vanaf €50!
Snelle levering!
Leuke attentie!
Met veel liefde verpakt!