Gratis verzending vanaf €60!
Snelle levering!
Leuke attentie!
Met veel liefde verpakt!

Aqua

OVER YUMBOX

Yumbox is bedacht door Maia en Daniela, twee bereisde Amerikaanse moeders die zich inzetten voor het ontwikkelen van gezonde eetgewoonten bij kinderen - op een leuke manier! Hun inspiratie kwam van de Franse schoollunches die dagelijks aan Maia's kinderen werden geserveerd. De nadruk in Frankrijk ligt op evenwicht, variëteit, smaak en voeding. Yumbox is uitgedacht om ons allemaal in staat te stellen dezelfde balans en voeding voor onze kinderen na te bootsen, ongeacht waar we wonen. Nu kan iedereen (zelfs kinderen) een evenwichtige maaltijd inpakken met Yumbox!

Ze wilden een doos met een bento-achtig bakje, met één deksel dat alle compartimenten afdichtte; aangewezen voedselgroepen om ouders aan te moedigen en bij te staan ​​bij het inpakken van een uitgebalanceerde maaltijd; ingebouwde portie controle; een cool ontwerp en illustraties om van dit doosje meer een avontuur met goede voeding te maken dan alleen maar een simpele lunch! Deze gedachten vormden de basis voor het maken van Yumbox. Samen wilden zij hun visie van een ideale maaltijd on-the-go-box werkelijkheid maken!

OVER YUMBOX AQUA

De thermosflessen van Yumbox zijn duurzaam en sterk, ideaal voor school of onderweg. Het houdt je drinken maar liefst 24 uur koud of 12 uur warm! De lekvrije dop is ook voor kinderen simpel te openen en sluiten. De fles is gemaakt van 18/8 foodgrade roestvrijstaal, volledig voedselveilig en zonder schadelijke stoffen. Roestvrij staal houdt geen geurtjes of smaakjes vast, je kunt er alle soorten drinken in meenemen. De Yumbox thermosfles heeft ronde, gladde wanden, hierdoor is de fles zeer eenvoudig schoon te maken.  De thermosfles mag niet in de vaatwasser, de dop wel. Als je een thermosfles in de vaatwasser doet, loop je het risico om het vacuüm te verbreken en dan werkt de thermos niet meer. Voor het grondige werk kun je af en toe een azijn- of soda oplossing gebruiken. 

 

Lees meer
Lees minder
Om je shopervaring vlot te laten verlopen en persoonlijke aanbevelingen te kunnen geven, gebruikt Kinderkleding Kamélie o.a. cookies. Klik 'ACCEPTEER' om verder te gaan.-! Manage cookies
Gratis verzending vanaf €60!
Snelle levering!
Leuke attentie!
Met veel liefde verpakt!