Gratis verzending vanaf €60!
Snelle levering!
Leuke attentie!
Met veel liefde verpakt!

Yumbox

OVER YUMBOX

Yumbox is bedacht door Maia en Daniela, twee bereisde Amerikaanse moeders die zich inzetten voor het ontwikkelen van gezonde eetgewoonten bij kinderen - op een leuke manier! Hun inspiratie kwam van de Franse schoollunches die dagelijks aan Maia's kinderen werden geserveerd. De nadruk in Frankrijk ligt op evenwicht, variëteit, smaak en voeding. Yumbox is uitgedacht om ons allemaal in staat te stellen dezelfde balans en voeding voor onze kinderen na te bootsen, ongeacht waar we wonen. Nu kan iedereen (zelfs kinderen) een evenwichtige maaltijd inpakken met Yumbox!

Ze wilden een doos met een bento-achtig bakje, met één deksel dat alle compartimenten afdichtte; aangewezen voedselgroepen om ouders aan te moedigen en bij te staan ​​bij het inpakken van een uitgebalanceerde maaltijd; ingebouwde portie controle; een cool ontwerp en illustraties om van dit doosje meer een avontuur met goede voeding te maken dan alleen maar een simpele lunch! Deze gedachten vormden de basis voor het maken van Yumbox. Samen wilden zij hun visie van een ideale maaltijd on-the-go-box werkelijkheid maken!

SOORTEN YUMBOXEN

Bij Kinderkleding Kamélie verkopen we 2 soorten Yumbox brooddozen: de Panino en de Mini.

De Yumbox Panino heeft 1 groot vak van 470 ml, 2 kleinere vakken van 118 ml en 1 klein vakje voor kleine snacks en (dip)sausjes. De Yumbox is volledig lekvrij. Appelmoes naast crackers, yoghurt naast fruit; de inhoud blijft op zijn plaats en loopt niet over naar de andere vakken. De deksel is makkelijk te openen en te sluiten, dit maakt de Yumbox ook heel geschikt voor kleine kinderen. De Yumbox kan tegen een stootje, past in elke gemiddelde schooltas of rugzak en is compact en lichtgewicht. De Yumbox kan in de vaatwasser.

Yumbox Mini Snack box is de kleine versie van de Yumbox Panino. De Yumbox Mini is volledig lekvrij. De uitneembare bak met verschillende vakken houdt het eten vers en van elkaar gescheiden. De Yumbox Mini Snack is de perfecte mini bento voor je tussendoortje, het tien- uurtje of een snack on the go. 

Om de brooddoos koel te houden kan je bij ons ook de Koeltas kopen. Hier past 1 Yumbox Panino in en 2 Yumbox mini's. De Yumbox isolerende poche is ideaal om je maaltijd koel en vers te houden. Je neemt hem mee in je favoriete werk- of rugtas, je hebt geen koeltas meer nodig. De sleeve biedt genoeg ruimte voor een lunchbox.

Let op: De Yumbox is NIET lekvrij bij gebruik met water of vloeistoffen.
Tip: was de buitenkant met de hand om de levensduur van de siliconen deksel te verlengen.

Daarnaast verkopen we ook de Thermosflessen van Yumbox. De thermosflessen van Yumbox zijn duurzaam en sterk, ideaal voor school of onderweg. Het houdt je drinken maar liefst 24 uur koud of 12 uur warm! De lekvrije dop is ook voor kinderen simpel te openen en sluiten. De fles is gemaakt van 18/8 foodgrade roestvrijstaal, volledig voedselveilig en zonder schadelijke stoffen. Roestvrij staal houdt geen geurtjes of smaakjes vast, je kunt er alle soorten drinken in meenemen. De Yumbox thermosfles heeft ronde, gladde wanden, hierdoor is de fles zeer eenvoudig schoon te maken.  De thermosfles mag niet in de vaatwasser, de dop wel. Als je een thermosfles in de vaatwasser doet, loop je het risico om het vacuüm te verbreken en dan werkt de thermos niet meer. Voor het grondige werk kun je af en toe een azijn- of soda oplossing gebruiken. 

WAAROM EEN YUMBOX BROODDOOS KOPEN?

Het grote voordeel van de brooddozen van yumbox is dat je er meerdere soorten voedsel in kan doen zonder dat deze door elkaar lopen omdat de vakjes lekvrij zijn. Zo kan je bijvoorbeeld 2 boterhammen meenemen met enkele snacks als druiven, nootjes en worteltjes. Op deze manier kan je je kind een gevarieerde lunch mee naar school geven waar al zijn/haar vriendjes jaloers op zullen zijn. Daarnaast vind je een groot aanbod aan verschillende kleuren, voor elk kind wat wils dus. De brooddozen zijn in dezelfde kleuren te vinden als de snackdozen, hier kan je dus fijn dezelfde kleur voor kiezen.

Lees meer
Lees minder
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Geeft u hiervoor toestemming? Ja Nee Meer over cookies »
Gratis verzending vanaf €60!
Snelle levering!
Leuke attentie!
Met veel liefde verpakt!