Gratis verzending vanaf €50!
Snelle levering!
Leuke attentie!
Met veel liefde verpakt!

Accessoires

Sale-30%

UBS.2 : Rode broekkous

Rode broekkous van UBS.2
€10,95 €7,66
Sale-30%

UBS.2 : Blauwe handtas

Blauwe handtas van UBS.2
€11,95 €8,36

ACCESSOIRES VOOR KINDEREN

Een leuk strikje, stoere sokjes of een riem? Accessoires maken een outfit helemaal af! Voor jongens en voor meisjes hebben wij super toffe items. Accessoires kan je in de zomer en winter dragen. Vaak is het wel leuk om een kleur te nemen die voorkomt in de outfit, zo lijkt de outfit één geheel.

Meisjes vinden het vooral heel leuk om zich mooi te maken met verschillende accessoires. Daarom hebben we voor meisjes een groot aanbod aan leuke items die ze kunnen mixen en matchen. Zo hebben we de leuke armbandjes van Byeloise die ook nog eens haarelastiekjes zijn. Of wat denk je van een leuk haarspeldje of haarbandje om het kapsel van je dochter helemaal leuk te maken? Ook make-up voor kinderen zit er in ons aanbod. Dit is make-up speciaal gemaakt voor kinderen en dus helemaal veilig. Ook voor meisjes hebben we sokken, zonnebrillen, riemen en tassen. 

Bij jongens hoeft het soms niet zo druk te zijn en moet het vooral heel erg functioneel en comfortabel zijn. Daarom hebben we voor jongens leuke riemen, sokken, petten, tassen en stoere zonnebrillen.

 

Lees meer
Lees minder
Om je shopervaring vlot te laten verlopen en persoonlijke aanbevelingen te kunnen geven, gebruikt Kinderkleding Kamélie o.a. cookies. Klik 'ACCEPTEER' om verder te gaan.-! Manage cookies
Gratis verzending vanaf €50!
Snelle levering!
Leuke attentie!
Met veel liefde verpakt!