Gratis verzending vanaf €60!
Snelle levering!
Leuke attentie!
Met veel liefde verpakt!

Real Shades

REAL SHADES ZONNEBRILLEN

Real shades is een merk van zonnebrillen. Al Sinds 2002 maken ze er hun missie van om zoveel mogelijk ogen te beschermen tegen het gevaarlijke effect van UV-stralen, hier zijn ze momenteel dan ook de leider in. Ze wilden dit zo betaalbaar mogelijk maken en daarnaast ook met de beste materialen gemaakt om 100% van de schadelijke zonnestralen te weren. Momenteel maken ze zonnebrillen voor kinderen én volwassenen zodat ze voor iedereen een gepaste maat van zonnebril kunnen garanderen.

Een zonnebril moet dus in de eerste plaats vooral tegen de zon beschermen. Daarnaast wordt een zonnebril ook vaak als fashion item gebruikt in de zomer. Daarom hebben wij verschillende modellen zonnebrillen. Zo vindt iedereen de zonnebril die hij/zij mooi vindt. Naast verschillende modellen bieden wij ook in elk model verschillende kleuren. Ten slotte is elke zonnebril nog te verkrijgen in verschillende maatjes naargelang de leeftijd. Zo blijft de zonnebril die jij voor je kind wilt goed zitten en valt hij niet af.

Lees meer
Lees minder
Om je shopervaring vlot te laten verlopen en persoonlijke aanbevelingen te kunnen geven, gebruikt Kinderkleding Kamélie o.a. cookies. Klik 'ACCEPTEER' om verder te gaan.-! Manage cookies
Gratis verzending vanaf €60!
Snelle levering!
Leuke attentie!
Met veel liefde verpakt!