Gratis verzending vanaf €80!
Snelle levering!
Leuke attentie!
Met veel liefde verpakt!

Name it

NAME IT KINDERKLEDING

Name it staat voor mooie en betaalbare kinderkleding voor kinderen die weten wat ze willen. Daarnaast geven ze altijd de hoogste prioriteit aan veiligheid, comfort en kwaliteit. In hun collecties legt Name it de nadruk op persoonlijke looks die zijn gebaseerd op de laatste trends. Ze laten zich inspireren door de directheid van kinderen en proberen de wereld altijd door hun ogen te zien.

Al meer dan 30 jaar ontwerpt Name it eigentijdse en betaalbare kleding voor kinderen, tweens en teens. In hun collecties leggen ze de nadruk op persoonlijke looks die zijn gebaseerd op de laatste trends. Daarnaast streven ze naar een betere wereld voor de huidige generatie en de generatie die eraan komt. Ze willen dan ook dat 50% van hun katoen artikelen gemaakt is van biologisch katoen. Biologisch katoen is milieuvriendelijk katoen dat wordt geteeld zonder het gebruik van pesticiden en meststoffen. Bij name it streven ze naar betere omstandigheden voor het milieu, de producenten en natuurlijk de kinderen die onze kleding zullen dragen. Daarom hebben ze een ambitieuze strategie ontwikkeld om het gebruik van biologisch katoen te bevorderen.

“In 2016 is 36% van al onze katoenen modellen in alle leeftijdscategorieën gemaakt van biologisch katoen, maar onze ambities stoppen hier niet. We streven naar minstens 50% in 2020. Met deze strategie willen we niet alleen het gebruik van biologische materialen bevorderen, maar ook de ontwikkeling van duurzame productiemethodes in het algemeen.”

Joan Søndergaard Nielsen, MVO-verantwoordelijke bij name it

Bron: https://www.nameit.com/nl/nl/ni/landing-pages/about-us/ 

NAME IT WEBSHOP

Bij ons kan je de Name it kinderkleding online kopen. In enkele klikken heb je de gewenste items en kan je deze tot bij je thuis laten leveren. Wij streven er dan ook bij Kinderkleding voor om een zo goed en zo snel mogelijke service te bieden aan al onze online klanten. Bestel je dus vandaag een pakketje? Dan wordt het vandaag (of morgen) op de post gedaan. Zo hoef je niet te lang op je pakje te wachten en kan je kind snel zijn nieuwe Name it outfit aan! Je bent natuurlijk ook altijd welkom in onze fysieke winkel waar je de hele Name it collectie kan komen bezichtigen.

NAME IT ONLINE OUTLET

Hier vind je naast de nieuwe collectie van Name it ook de vorige collectie. De vorige collectie zetten we vaak aan grote kortingen zodat we meer plaats hebben voor de nieuwe collectie. Zo kan je de voorgaande collectie soms aan kortingen als -70% bestellen. Kijk dus zeker eens tussen de Name it sale, wie weet vind je nog enkele leuke kledingstukken voor je kind.

NAME IT KLEDING

We hebben Name it kinderkleding voor jongens en voor meisjes. Hier kan je je betaalbare outfit van Name it volledig samenstellen voor jouw kind. Combineer een Name it broek met een Name it longsleeve of Name it hoodie voor jouw jongen. Of kies voor een leuk Name it rokje met Name it T-shirt en Name it cardigan.

 

Lees meer
Lees minder
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Geeft u hiervoor toestemming? Ja Nee Meer over cookies »
Gratis verzending vanaf €80!
Snelle levering!
Leuke attentie!
Met veel liefde verpakt!