Gratis verzending vanaf €80!
Snelle levering!
Leuke attentie!
Met veel liefde verpakt!

Indian Blue Jeans

INDIAN BLUE JEANS KINDERKLEDING

Indian Blue Jeans is een jeans-related fashionlabel voor cool dudes & young hipster girls van 2 t/m 16 jaar. The young rebels, die hun grenzen willen verleggen en eigen regels willen bepalen. Daarbij willen zij op een gezonde manier opvallen en zichzelf kunnen zijn. Daar is lef voor nodig. Indian Blue Jeans geeft vorm aan die identiteit en stimuleert kids om zichzelf te ontplooien. Met kwaliteitskleding en opmerkelijke looks. Mooi voor het zelfvertrouwen. Kids with guts!

Indian blue jeans speelt met leuke kleuren en prints die vooral heel stoer zijn! Alle kledingstukken in de collectie zijn leuk te mixen en matchen met elkaar. Zo maak je een outfit helemaal top! Kies bijvoorbeeld voor een Indian blue jeans broek met een Indian blue jeans hoodie voor jouw zoon om hem stoer door het leven te laten gaan. Of kies voor je meisjes voor een Leuk Indian blue jeans kleedje gecombineerd met een Indian blue jeans knit.

INDIAN BLUE JEANS ONLINE BESTELLEN

Je kan de kleding van Indian Blue Jeans makkelijk online bestellen. Kijk eens tussen onze collectie en kies de stuks uit die jij graag zou hebben voor je kind. Na de betaling zorgen wij ervoor dat uw bestelling zo snel mogelijk uw richting uit komt. U hoeft niet lang te wachten op u pakketje, zo kan uw kind zijn nieuwe outfit snel aandoen! Komt u liever eens langs in onze winkel om de kleding van Indian blue jeans te shoppen? Dat is natuurlijk ook mogelijk! U bent altijd welkom bij ons in de winkel waar we u met raad en daad zullen helpen om de perfecte kledingstuk(ken) voor uw kind te vinden.

INDIAN BLUE JEANS SALE

Wij hebben bij Kinderkleding Kamélie het hele jaar door een sale van Indian Blue Jeans lopen. Naast de nieuwe collectie van Indien Blue Jeans vind je hier dus ook voorgaande collecties in onze sale. Deze voorgaande collecties kan je aan grote kortingen kopen, soms wel tot -70%! Kijk dus snel eens tussen onze Indien Blue Jeans outlet en ontdek welke leuke kledingstukken we nog voor u in petto hebben met grote kortingen!

 

 

INDIAN BLUE JEANS SALE

Lees meer
Lees minder
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Geeft u hiervoor toestemming? Ja Nee Meer over cookies »
Gratis verzending vanaf €80!
Snelle levering!
Leuke attentie!
Met veel liefde verpakt!