Verzenden en retouren

Ben je niet tevreden over een of meerdere artikel(en) dan kan je deze aan ons retourneren binnen 14 dagen zonder opgave van redenen (volgens de wet “verkopen op afstand”). Wij besteden uitermate veel zorg aan uw bestelling en aan de levering ervan. Alle aangeboden producten worden zo volledig mogelijk en te goeder trouw beschreven.

Houd bij het terugsturen rekening met het volgende:

  • Na ontvangst op het afleveradres heeft u 14 dagen de tijd om de artikelen te ruilen of te retourneren. Na deze periode kan de koop niet meer ontbonden worden en is definitief.
  • De artikelen dienen in originele staat te zijn, onbeschadigd, ongedragen, voorzien van aangehecht artikelkaartje en in een degelijke verpakking teruggestuurd te worden. Indien het artikelkaartje niet meegestuurd is, zijn wij genoodzaakt om 25% van het aankoopbedrag in mindering te brengen op het terug te storten bedrag.
  • Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden door Kinderkleding Kamélie niet aangenomen, ongeacht de reden van het terugsturen.
  • De kosten voor het retour sturen zijn voor eigen rekening tenzij er een fout is gemaakt door Kinderkleding Kamélie.
  • Bij retourneren zal het retour te ontvangen bedrag ( excl. verzendkosten ) binnen 14 dagen aan u overgemaakt worden.
  • Items kunnen ook geruild of geretourneerd worden in onze winkel in Sint-Truiden.
  • Soldenaankopen worden NIET geruild!

Hoe kunt u retourneren/ruilen?

Gelieve het retourformulier, bijgevoegd bij je bestelling, zo volledig mogelijk in te vullen.
Wil je een artikel ruilen voor een andere maat, een andere kleur of een ander artikel plaats dan een nieuwe bestelling in onze webshop. Kies vervolgens voor de betaaloptie: “overschrijving” en vermeld bij opmerkingen: “bestelling ivm retour”.

Retouradres:
Kinderkleding Kamélie
Bevingen-centrum 61
3800 Sint-Truiden
België