Over ons

Wie ben ik?

Mijn naam is Els, mama van 2 schatten van kinderen (Kamiel en Amélie), echtgenote van een toffe man en zaakvoerster van Kamélie. 10 jaar lang stond ik met veel plezier voor de klas in het lager onderwijs.

Na deze 10 jaar was ik in 2017 klaar voor een nieuwe uitdaging. Met een passie voor kinderen en kinderkleding was de keuze snel gemaakt, een winkel voor kinderkleding! Door de combinatie van de namen van mijn 2 kinderen, ontstond de naam Kamélie.

Aanvankelijk bevond de winkel zich bij ons thuis in Sint-truiden maar omdat dit na enkele jaren te klein werd, verhuisden we naar een iets grotere locatie op enkele honderden meters van ons huis. Hier zorg ik er tot op de dag van vandaag voor dat elke klant met een grote glimlach en een leuke nieuwe outfit naar buiten gaat.

Wat is Kamélie?

Kamélie is naast een fysieke winkel ook een online shop. Hier (en in de winkel) kan je terecht voor toffe en betaalbare outfits voor kinderen van 0 tot 16 jaar. Met merken zoals Name it, Someone, Indian Blue Jeans en zo veel meer, streven wij ernaar om elk kind een outfit te geven waarin het zichzelf kan zijn.

Door gebruik te maken van toffe kleuren, speelse prints en comfortabele materialen willen we kinderen gewoon kind laten zijn op een trendy manier.

Team Kamélie

ELS – EERLIJKE EIGENAAR

Zoals je hierboven al kon lezen heb ik Kamélie opgericht. Daar komt veel bij kijken; op collectie gaan, leveringen uitpakken, administratie… Maar jullie zullen mij vooral in de winkel zien. Hier help ik jullie met heel veel plezier verder!

ELLEN – OPGEWEKTE ONLINE MARKETEER

Ellen is onze allereerste werknemer. Zij zorgt ervoor dat de website in orde is, dat jullie mails van ons ontvangen en dat er berichten op onze socials verschijnen. Daarnaast helpt ze ook in de winkel. Je zal haar dus ook regelmatig achter de kassa zien staan.

ILSE – VRIENDELIJKE VERKOOPSTER

Naast haar job in het onderwijs, helpt Ilse ook regelmatig mee in de winkel. Vooral in het weekend en tijdens vakanties helpt ze jullie graag verder. Zelf heeft Ilse 3 kinderen die ze maar al te graag verwent met mooie kleding. Ze weet dus maar al te goed hoe je een kind een toffe outfit bezorgt!

MARLEEN – UITSTEKENDE UITPAKSTER

Mijn mama Marleen helpt ons vooral op heel drukke momenten. Zo zorgt ze er mede voor dat nieuwe leveringen zo snel mogelijk uitgepakt worden en in de winkel liggen. Ook met de winkel ordelijk en opgeruimd te houden helpt ze maar al te graag.