Gratis verzending vanaf €50!
Snelle levering!
Leuke attentie!
Met veel liefde verpakt!

Schoenen

HET HELE JAAR DOOR KINDERSCHOENEN OUTLET 

Ben je op zoek naar leuke en betaalbare schoenen voor jouw kind? Kijk dan gerust eens tussen onze schoenensale voor kinderen. Hier vind je een groot assortiment aan toffe schoenen voor een betaalbare prijs. De meeste items zijn afgeprijsd naar -70%, zo bespaar je heel wat geld op de schoentjes van jouw kinderen. Wij verkopen de snoepschoentjes van het bekende merkje Cienta. Dit zijn mooie en gemakkelijke schoentjes voor een laag prijsje! We verkopen Cienta's zonder veters, Cienta's met veters en Cienta's met velcro. Voor elk kind hebben we dus de gepaste schoen die hij/zij zelf aan kan doen.

Je vindt het hele jaar door leuke kortingen bij Kinderkleding Kamélie. Het hele jaar door lang laten wij onze outlet lopen. In de winter zijn dit vaak zomerstuks en in de zomer zijn dit vaak winterstuks. Zo kan je bijvoorbeeld al voor volgend jaar een leuke zomer of winteroutfit scoren in een groter maatje en voor een betaalbare prijs. Of je kan items kopen die je het hele jaar door kan dragen. Een T-shirt kan je bijvoorbeeld in de zomer boven een short dragen en in de winter met een vest of trui erover. Zo kan je dus nog mooie en betaalbare items kopen het hele jaar door. Dit zijn de laatste stuks die we van dit item hebben, we kunnen helaas dus niks meer voor jou bijbestellen.

WEBSHOP KINDERSCHOENEN OUTLET

Wat is er leuker dan achter je computer goede soldenkoopjes te doen voor je kind(eren). Fijn scrollen door alle items om uiteindelijk misschien enkele in je winkelmandje te doen. Wij zorgen er bij Kinderkleding Kamélie voor dat wat je hebt uitgekozen snel naar je toe komt. Zo kan je snel genieten van de leuke en betaalbare kleding en/of schoenen die je hebt uitgekozen voor je kind.

Omdat niet alle maatjes meer beschikbaar zijn is het handig om de filter aan de linkerkant van de website te gebruiken. Zo zie je in één oogopslag alle kleren die nog beschikbaar zijn in de maat die je zoekt. Ben je op zoek naar een kledingstuk in een specifieke kleur? Ook daar hebben we een filter voor die je het leven makkelijker maakt. 

Tijdens de solden periode kan je ook altijd in de winkel terecht om kledingstukken aan grote kortingen te komen kopen. Hier helpen wij je graag verder met de zoektocht naar leuke solden items. Als het geen solden zijn kan je de outlet alleen online bestellen.

OVER CIENTA

Bij kinderkleding Kamélie verkopen we de bekende snoepschoentjes van het merk Cienta. Al bijna 40 jaar worden de snoepschoentjes gemaakt in Arnedo, een stad in Spanje. Het katoen dat ze voor de schoentjes gebruiken komt uit Spanje, is 100% ecologisch en wordt in goede omstandigheden ontgind. Het andere materiaal, rubber, komt direct van de rubberboom en is van hoge kwaliteit. De schoentjes zijn dus op een goede manier gemaakt. Daarnaast zijn ze ook nog eens super comfortabel, makkelijk om aan te doen, hebben ze een snoepjesgeur én zien ze er leuk uit. Meer moet dat vaak voor een kind niet zijn. Ook voor mama en papa hebben we goed nieuws; Voor nog geen 30 euro zijn deze leuke schoentjes voor jouw kind. Nog goed nieuws: ze zijn er ook in grote maten. Je kan dus voor jezelf ook een paar kopen en zo matching shoes hebben met je kind.

En als dat alles jou nog niet heeft overtuigd, ze kunnen ook nog eens in de wasmachine! Dus heeft je kind iets te enthousiast gespeeld en zijn ze vuil, stop ze dan in de wasmachine. Het volstaat om de inlegzooltjes eruit te laten en te wassen in koud water. Om ze te laten drogen wordt aangeraden om ze gewoon in de open lucht te laten drogen, dus niet in de droogkast.

Lees meer
Lees minder
Om je shopervaring vlot te laten verlopen en persoonlijke aanbevelingen te kunnen geven, gebruikt Kinderkleding Kamélie o.a. cookies. Klik 'ACCEPTEER' om verder te gaan.-! Manage cookies
Gratis verzending vanaf €50!
Snelle levering!
Leuke attentie!
Met veel liefde verpakt!