Gratis verzending vanaf €50!
Snelle levering!
Leuke attentie!
Met veel liefde verpakt!

Pop its

POP ITS

Ken jij de laatste hype bij kinderen al? De pop its veroveren razendsnel de speelplaats en elk kind wil er wel één. De silocone hebbedingetjes zijn vooral antistress. Het maakt kinderen rustig en het leert hun behendigheid. Daarnaast is het ook gewoon een heel leuk gevoel om met de pop its te 'poppen'. Je kan het een beetje vergelijken met bubbeltjesplastiek of noppenfolie. 

Je kan de pop its ook gebruiken voor spelletjes. Het bekenste spelletjes is raden waar de knikker zit. Je verstopt een knikker onder een van de bolletjes van de pop it. Daarna is het tijd voor de ander om te raden waar de knikker zit. Plezier gegarandeerd dus!

Je hebt pop its in verschillende vormen en kleuren. Zo heb je het pop it hartje, de pop it vierkant of de pop it zeshoek. Ook de kleur van je pop it kan je kiezen. Kies je voor een pop it in het blauw, een pop it in het rood of liever een pop it in het paars of roze? Voor iedereen hebben we een super toffe pop it! 

POP ITS ONLINE BESTELLEN

Bij Kinderkleding Kamélie bestel je eenvoudig je favoriete pop it online. Wij doen er alles aan om de pop it zo snel mogelijk bij jouw thuis te krijgen. Zo kan jouw kind ook 'meepoppen'. Wij verkopen de pop its goedkoop aan €6

Lees meer
Lees minder
Om je shopervaring vlot te laten verlopen en persoonlijke aanbevelingen te kunnen geven, gebruikt Kinderkleding Kamélie o.a. cookies. Klik 'ACCEPTEER' om verder te gaan.-! Manage cookies
Gratis verzending vanaf €50!
Snelle levering!
Leuke attentie!
Met veel liefde verpakt!