De onbreekbare zonnebrillen van Real Shades.

We geven allemaal om de gezondheid van onze kinderen. En toch nemen velen van ons niet de juiste voorzorgsmaatregelen om hun ogen te beschermen.

Hoewel zonnebrillen voor kinderen slechts een modetrend lijken, zorgen ze er wel degelijk voor om schade aan de ogen van kinderen te voorkomen.

De trendy zonnebrilletjes van Real Shades kunnen wel tegen een stootje: ze zijn erg stevig en hebben een onbreekbaar frame.

Vintage Chill.

De zonnebrillen van Real Shades kan je heel gemakkelijk combineren met de rest van je outfit. Retro stijlen zijn deze zomer weer helemaal terug in de mode. Veel iconische kleurrijke vormen zijn terug, maar met een modern tintje.

De Sky zonnebril verandert je kind in een echte piloot.

Op zoek naar een modieuze zonnebril? De Sky is een coole pilotenbril met een sterke bescherming tegen de zon. Deze bril is beschikbaar in tal van levendige kleuren zodat je altijd de juiste look vindt.

De Surf zonnebril maakt je outfit extra cool!

Gebaseerd op de klassieke jaren 80-stijl, heeft Real Shades de cool factor opgepompt met felle neon kleuren en gespiegelde lenzen die schittering verminderen door veel van het licht dat op het lens oppervlak valt te reflecteren.
Blog-Zonnebril-Real-Shades-Kinderkleding-Kamélie-5

Sun’s out, shades out!

Real Shades is de leider in UV-beschermende zonnebrillen voor kinderen. Sinds 2002 hebben ze een missie om zoveel mogelijk ogen te beschermen tegen de schadelijke effecten van UV-straling. Het idee was eenvoudig. Bied betaalbare zonnebrillen die zijn vervaardigd met de beste materialen om zo 100% van de schadelijke stralen van de zon te blokkeren.

Nog even alle voordelen op een rijtje.

  • De zonnebrillen zijn voorzien van TPEE Flex-Fit. Dit betekent dat de brillen altijd comfortabel zitten.
  • 100% bescherming tegen UVA- en UVB-stralen.
  • De glazen zijn gemaakt van breukbestendig polycarbonaat, waardoor ze wel tegen een stootje kunnen.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *