Gratis verzending vanaf €50!
Snelle levering!
Leuke attentie!
Met veel liefde verpakt!

Communie

Binnenkort een groot feest gepland? Een communie, trouw, lentefeest...? Daar hoort natuurlijk een toffe feestoutfit bij! Daarvoor ben je bij Kinderkleding Kamélie op het juiste adres. Hier vind je betaalbare feestkleding die ook nog eens heel leuk is! Kijk snel in ons aanbod en ontdek de mooiste feestkleding voor jouw kind!

Kom je graag eens langs in de winkel om de communiecollectie te komen bewonderen? Wij zijn open op volgende tijdstippen: 

Maandag GESLOTEN
Dinsdag GESLOTEN
Woensdag 10:00 - 12:00 uur en 13:00 - 18:00 uur
Donderdag 10:00 - 12:00 uur en 13:00 - 18:00 uur
Vrijdag 10:00 - 12:00 uur en 13:00 - 18:00 uur
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur
Zondag GESLOTEN

 

 

Betaalbare communiekleding

De communie is voor kinderen vaak een speciale gebeurtenis. Of het nu de eerste communie is of de tweede communie, een mooie nieuwe outfit maakt de dag helemaal af. Onze communiekledij is heel mooi, achteraf nog goed af te dragen én heel betaalbaar. Zo is mama blij, papa blij en je kind straalt op zijn speciale dag.

Communiekleding Online

Communiekleren online bestellen is tegenwoordig heel gemakkelijk. Jij kiest op onze website wat je wilt en wij sturen het zo snel mogelijk naar jou op! Kom je liever eens langs in de winkel? Dan ben je natuurlijk altijd welkom om de hele communiecollectie te komen bewonderen. Wij helpen je dan met veel plezier verder om de gepaste outfit te vinden voor jouw kind zijn/haar communie of lentefeest.

Communiekleding Jongens

Bij Kinderkleding Kamélie vind je stoere communiekleding voor jongens die het niet zo klassiek willen. Maar ook voor de jongens die graag eens een blazer of hemdje dragen hebben wij keuze.

Communiekleding Meisjes

Veel meisjes dromen ervan om een prinsesje te zijn. Hun communie is dan ook de perfecte dag om deze droom waar te maken. Met een toffe communiejurk wanen ze zich voor één dag prinses! Voor meisjes die voor wat stoerder willen gaan hebben we ook toffe items. Een jumpsuit of een stoerder kleedje, voor elk meisje is er wat ze wilt!

Om je shopervaring vlot te laten verlopen en persoonlijke aanbevelingen te kunnen geven, gebruikt Kinderkleding Kamélie o.a. cookies. Klik 'ACCEPTEER' om verder te gaan.-! Manage cookies
Gratis verzending vanaf €50!
Snelle levering!
Leuke attentie!
Met veel liefde verpakt!