Combineer streepjes als een pro!

Kinderen zijn dol op kleding met streepjes, dat heb jij zeker al gemerkt. Vaak is het wel een hele opdracht om deze print mooi af te stemmen met je andere kledingstukken. Om dit karweitje iets makkelijker te maken, krijg je een aantal tips mee zodat combineren kinderspel wordt.

Gebruik warme en koude kleuren.

Gebruik-warme-en-koude-kleuren

Kleuren zoals rood en bruin zijn op elkaar afgestemd en zeker goed te combineren. Je kan er ook nog een kledingstuk aan toevoegen met een koude kleur om deze outfit compleet te maken.

Een hemd met rode strepen en korte mouwen van het merk ‘Like Flo’ kan je combineren met een lichtbruine broek van het merk ‘Name It’. Je kan er ook nog een jasje aan toevoegen als het niet zo warm is.

Kleedjes met streepjes.

Kleedje-met-streepjes-en-kniekousen

Nu het warme weer terug voor de deur staat moeten we natuurlijk ook tips geven over kleedjes met streepjes. Het hangt nu ook weer af van welke kleur de streepjes of het kleedje zelf heeft.

Een kleedje van het merk ‘Name It’ met oranje en ecru streepjes, kan je perfect combineren door er accessoires aan toe te voegen die 1 van de 2 kleuren van het kleedje bezit. Hier kies ik voor de ecru kniekousen van het merk ‘Carlomango’.

Match op basis van je streepjes.

Match-op-basis-van-je-streepjes

Je speelt altijd op safe als je streepjes koppelt aan kleding met dezelfde kleur. Dit is eigenlijk een hele gemakkelijke manier om je kleding overheen te laten komen met elkaar.

Een short met donkerblauwe streepjes van het merk ‘UBS2’ koppel je best samen met een donkerblauwe t-shirt of trui. De t-shirt en de trui die gebruikt zijn in dit voorbeeld, zijn van het merk ‘Le Chic Garçon’.

Shorts met streepjes.

Short-met-streepjes

In de zomer kunnen shorts ook niet ontbreken. Als je kiest voor een witte short met donkerblauwe strepen, hoef je je niet te houden aan een combinatie met de donkerblauwe kleur van de short. Deze kleur mag wel terug voorkomen in het t-shirt maar het is dus niet verplicht.

Bij een short van het merk ‘Indian Blue Jeans’ voeg ik een t-shirt van het merk ‘Le Chique Collection’ aan toe.

Geklede jasjes met streepjes.

Geklede-jasjes-met-streepjes

De ideale outfit om aan te doen naar feestjes of evenementen. In dit voorbeeld gebruik ik de jas als extraatje om de outfit compleet te maken. Het sluit perfect aan op de beige broek en het lichtblauwe hemd.

Het jasje van het merk ‘Le Chic Garçon’ heeft donkerblauwe en witte streepjes en het kan samen met een lichtblauwe hemd en beige broek gedragen worden. Het hemd is van het merk ‘Name it’ en de beige broek is van het merk ‘Le Chic Garçon’.

Casual Chique

Gestreept-jasje-outfit-meisjes

Een gekleed jasje met streepjes kan de look van je set ook eleganter maken. Ook hier is een kleurencombinatie een goede optie. Kijk welke kleuren je jas heeft en stel vanuit dat punt een hele outfit samen.

De lichtblauwe jeans van het merk ‘Indian Blue Jeans’ past perfect bij een roze t-shirt met blauwe accenten. Met een gestreept jasje die roze accenten bevat kan je deze look tot een geheel afronden. het merk van het t-shirt en het jasje zijn van ‘Le Chique Collection’.

Urenlang Buiten ravotten.

Urenlang-buiten-ravotten-outfit-jongens

Gebruik vooral kleuren die je buiten zou tegenkomen in de natuur als je outfit aan het samenstellen bent. zo zijn de vuile plekken achteraf minder goed zichtbaar 😉 .

Een donkergroene short van het merk ‘someone’ en een witte t-shirt van het merk ‘UBS2’ kunnen aan de basis liggen van de ideale outfit om urenlang buiten te ravotten. Je maakt deze set compleet door er een grijze jas met witte strepen aan toe te voegen. De jas in dit voorbeeld is van het merk ‘Name It’.

De juiste accessoires.

De-juiste-accessoires-bij-je-streepjes-outfit

Een goede tip voor het combineren van je accessoires is dat je er maximum 2 of 3 gebruikt. Je wilt namelijk niet dat het een overmaat aan accessoires wordt.

Een wit kleedje met lichtblauwe streepjes van het merk ‘Mini Rebels’ maak je compleet door er blauwe kniekousen aan toe te voegen van het merk ‘Carlomango’. Tot slot voeg je er nog een armband aan toe van het merk ‘Byelouise’.

One thought on “Combineer streepjes als een pro!

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *