Gratis verzending vanaf €60!
Snelle levering!
Leuke attentie!
Met veel liefde verpakt!

Nieuw bij Kamélie: Uitjes en nachtjes

  • Geplaatst op
  • Door Ellen
  • Geplaatst in Boek, Nieuw
  • 0
Nieuw bij Kamélie: Uitjes en nachtjes

Binnenkort kan je het boek Uitjes en nachtjes van Ellen Mattheeussen bij ons kopen. Naar aanleiding van de kinderboekenweek vertelt Ellen ons wat je van het boek mag verwachten.

Reizen, het ziet er deze dagen net iets anders uit maar is het een uitgelezen kans om op ontdekking te gaan in onze eigen streek. En nee, dat hoeft geen tegenvaller te zijn, want ook in België en Nederland zijn verrassende parels te ontdekken. Ellen Mattheeussen bundelde ze in een gloednieuw boek: ‘Uitjes en Nachtjes’.

Ellen Mattheeussen werkt als kleuterjuf en fotografeert, schrijft en zoekt zoveel mogelijk de verrassing op, samen met haar dochter Lauren. Het werd een moeder-dochter-sport om de meest originele uitstapjes te bedenken. Zo van die uitstapjes waar je van de ene verbazing in de andere valt, waar je geniet met al je zintuigen en waarvan je – eens thuis – nog heel lang blijft nadromen.

Zo gingen ze kamperen tussen de beren en de bizons, ze logeerden bij een geit, ze sliepen in een luchtballon, een drakenei en… een wijnvat. Ze gingen op stap met kabouters, aten de allerlekkerste pannenkoeken, en proefden van oesters die ze enkele minuten eerder zelf hadden geplukt.

Díé uitjes heeft Ellen gebundeld, voor iedereen bij wie het kriebelt om op ontdekking te gaan of dat nu avontuurlijk is of lekker chic. Niet in exotische oorden, maar gewoon hier in België en Nederland. Nu meer dan ooit. Omdat het (weer) kan.

Uitjes en Nachtjes door Ellen Mattheeussen kost €26 en is binnenkort te koop bij Kinderkleding Kamélie.

 

Bekijk hier alvast enkele toffe foto's van de uitstapjes die Ellen met haar kinderen maakte.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Om je shopervaring vlot te laten verlopen en persoonlijke aanbevelingen te kunnen geven, gebruikt Kinderkleding Kamélie o.a. cookies. Klik 'ACCEPTEER' om verder te gaan.-! Manage cookies
Gratis verzending vanaf €60!
Snelle levering!
Leuke attentie!
Met veel liefde verpakt!